طرز تهیه استانبولی پلو (دمی گوجه) با مرغ و عصاره گوشت خوشمزه و فوری
نوشته شده توسط : mona

تبادل نظرهای دمپخت | نی نی سایت

 

مواد لازم برای استانبولی پلو [دمی گوجه]

  • برنج 4 پیمانه
  • سینه مرغ 200 گرم
  • سیب زمینی 3 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه 4 عدد
  • عصاره گوشت 1 عدد
  • رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران 1 قاشق غذا خوری
  • روغن، نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

 

دستور پخت استانبولی پلو [دمی گوجه]

 

1. طرز تهیه استانبولی پلو (دمی گوجه) با مرغ

ابتدا برنج را شسته و با نمک به مدت یک ساعت خیس کنید. (به اندازه برنج دمی آب اضافه کنید.)

 

2. آماده کردن مواد استانبولی

حالا گوجه ها را پوست کنده و با گوشت کوب برقی پوره کنید. پیاز را به شکل نگینی ریز خرد کنید. سیب زمینی ها را پوست کنده به اندازه کف قابلمه ورقه و بقیه را نگینی کنید. سینه مرغ را هم به شکل نگینی برش دهید.

 

3. مرحله سوم پخت استانبولی

در این مرحله، داخل قابلمه مناسبی روغن ریخته و پیاز و مرغ را تفت می دهیم تا کاملا طلایی شوند؛ سپس نمک، فلفل، زردچوبه، عصاره گوشت و رب را افزوده کاملا تفت می دهیم. در نهایت گوجه پوره شده و سیب زمینی نگینی را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سس کاملا غلیظ شده و به روغن بیفتد.

 

4. مرحله چهارم استانبولی

حالا برنج را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم تا آب آن خشک شود و در نهایت سس آماده شده و زعفران را به برنج اضافه کنید و به آرامی طوری که برنج له نشود مخلوط کنید.

 

5. مرحله پنجم استانبولی

داخل قابلمه مناسبی روغن ریخته، کمی کنجد می ریزیم و سیب زمینی ها را ورقه کرده و ته قابلمه می چینیم حالا مخلوط برنج که آب آن کشیده شده را روی سیب زمینی ها ریخته و دم کنی گذاشته و اجازه می دهیم تا کاملا برنج دم بکشید. زمانی که برنج دم شده، روی برنج روغن داغ ریخته و در ظرف مناسب می کشیم در کنار سالاد شیرازی سرو می کنیم.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین





:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 12 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: